Connect with us

Нюзрум

Мъжът на любима певица: Зарков разби котката ни в стената! Жена му пишеше заплахи с червило

Published

on

Известният композитор Кирил Икономов, съпруг на мега-звездата на българската естрада Мая Нешкова, потвърди пред мен информацията на ПИК за потресаващата история за агресията над котката на семейството, публикувана днес. “Ние живеехме в кооперацията на ъгъла на “Дондуков” и “Бенковски” от 20 години. Когато дойдоха Крум Зарков и съпругата му да живеят в съседство ние се зарадвахме, млади хора, учили по Франция, пък и ние не сме случайни – цяла България ни познава, хората плащат да ни гледат и слушат.

Заркови се настаниха на етажа между нашите два апартамента – живеехме над тях, а студиото ни беше под тях. Преживяхме истински кошмар с тези хора! Принудихме се да си тръгнем от там, от две години вече живеем в къща, далеч оттам. Те ни прогониха.

Вместо да дойдат, да поговорим като хората, те пишеха заплашителни надписи с червено червило по стената между етажите.

Изпращали сме сигнали до Пето районно управление на МВР, всичко прекратиха.

Да, историята с котката е вярна. Пред очите ми Зарков я тресна няколко пъти в стената, опръска я с кръв. Бързо я занесохме в болница, направиха й две операции, спасихме я.

Изпратих в полицията описание на случая и снимки – нищо, никой не ни обърна никакво внимание. Аз даже съм пращал писмо на Корнелия Нинова, нямаше отговор. Не знам президента как се е подлъгал… такива хора ли трябва да управляват държавата?!”

Автор: СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени