Connect with us

Гербери

Заместникът на Бойко: Киро Петков има един шанс – да се скрие! И опъна ушите на Радев: Не така!

Published

on

Единственото нещо, което трябва да направи Кирил Петков, е да се скрие. Това заяви на среща на Младежи-ГЕРБ депутатът от ГЕРБ Даниел Митов. На срещата присъства и Бойко Борисов.

„В момента в България липсва лидерство. Единственият лидер в момента в българския политически живот седи до мен на тази маса“, каза Митов, визирайки Борисов.

Митов припомни, че по отношение на военната помощ за Украйна инициативата е дошла именно от Борисов, а напъните на „Демократична България“ са се разбивали в безсмисленото упорство на някои партии като БСП.

Митов коментира и вчерашния телефонен разговор между Румен Радев и Антъни Блинкен. „Президентът Радев хубаво получава обаждания от САЩ, но не знам дали е обяснил на държавния секретар, че България ще влезе във война, ако даде военна помощ на Украйна. Нали така беше?“.

„Той ни пита – как ще давате помощ на Украйна, вие с какво сте допринесли?“. Това дали му го е казал? Ако не го е казал, ние ще припомним“, посочи Митов.

„Сега получава поздравления за нещо, което не само не е направил, а се е противопоставял активно“, каза той по адрес на Румен Радев.

Според Митов лидерството на ГЕРБ е довело и до решението за влизането в Еврозоната, диверсификацията на ядрено гориво и други важни стъпки.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени