Connect with us

Timeline

Гей-икона се обясни в любов на Атанас Пеканов: Обичам те, както Поли Паунова обича Христо Иванов

Published

on

От Фейсбук профила на Ангелина Летникова

 Приятели, днес е събота. Свещен ден. Тих ден. Идеалният ден да се възхитим за пореден път на красивия лик на Атанас Пеканов. Да. Тези изящни пропорции, така изваяни като от скулптор от Ренесанса лице, с тези очила, мили с рогови рамки, с които ми прилича на отличника на класа.

Тази изящна блендамед усмивка. Просто няма грешка. Атанас Пеканов е онова, което се случва, когато Афродита и Аполон правят секс. Атанас Пеканов е моят ляв икономически Кларк Кент. Супермен. Суперсекси. С тази гладка кожа и тези бадемови очи. Няма как. Влюбена съм до безобразие.

Един ден когато се прибера в София, не желая селфи с Кирил Петков, нито с Христо Иванов. Искам селфи с Атанас Пеканов. Способна съм да изям цял лимон с кората, ако знам, че така ще мога да се докосна до божественото му присъствие.

Чух, че Пеканов всъщност знаел коя съм, даже е прочел един мой статус за себе си. Благодаря за вниманието. Вярвам, че моят план за хомосексуално възстановяване в България рано или късно ще бъде приложен. Когато прочел моя статус, твърди мой сигурен източник, той казал: ,,Тя Ангелина така си тролва, знам я. Статусът й внушава неща за мен, които не са истина ’’

Не, Атанасе Пеканов. Това не е тролване. Аз съм фея. И ръся след себе си брокат и магически гейски прашец и крилцата ми потрепват всеки път когато те видя. Това не е тролене. И нищо не внушава. Това е самата истина. Ако не беше толкова отчайващо хетеросексуален, и ако не бях отчайващо single и самотна, нямаше да запълвам вътрешната си празнота с въздишки по него и досега да съм му предложила брак – така както Полина Паунова би предложила на Христо Иванов. Поне с такова впечатление оставам след всяко нейно интервю с него. Но да не се отклоняваме!

Знам, че е хетеросексуален, знам! И боли! Но ще го преживея някак! Ще преживея и някак това че играе за Радев. Само едно ми трябва. Да отида с Атанас Пеканов на Панаира на книгата. И едно селфи. Това е. Вижте колко съм лесна! Хайде, уредете ме, че скоро идва рожденият ми ден!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени