Connect with us

Нюзрум

Снима гола Лили Иванова, беше депутат на БСП, гласува Пеевски за ДАНС, а сега ни го натрисат за министър

Published

on

Проф. Николай Габровски предложи Мартин Захариев за министър на туризма. Захариев идва от бранша, където се намърда като зам.-председател на Националния борд по туризъм, оранизация, която не върши нищо, но дава акъл под гръмко загавие.

През годините Зхариев работи в областта на медиите, телекомуникациите и туризма като журналист, редактор, радио и телевизионен водещ и продуцент през последните. Той беше дългогодишен издател на списания, предприемач в различни медийни и иновативни технологични проекти. Завършил е право в Софийския университет и е специализирал „Медиен мениджмънт“ в САЩ и Англия. В началото на професионалната си кариера е водещ на различни предавания по радио Витоша, Дарик Радио, БНР, както и на програмата „Всяка неделя“ по БНТ.

Работи като главен секретар на Държавната комисия по далекосъобщения между 1999 и 2001 г.

Захариев се прочу като издател на „Плейбой“, когато склони иконата Лили Иванова да се снима гола на корица. Афинитетът му към „бабички“ пролича и по-късно, коато стана депутат от БСП! Като такъв гласува за избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени