Connect with us

Демос

Пак се случва нещо ужасно с Диана Димитрова! Този път разкри навреме: Пак искат да ме пребият!

Published

on

От профила във Фейсбук на актрисата и художник Диана Димитрова

Тази сутрин разбрах, че изборът ми е бил най-правилен през тези пет години.

Искам да ви задам един въпрос.

Според вас нормално ли е след толкова… симпатична новина, която споделих на моята приятелка, когато се случи, ние с нея да се радваме и в това време болните хора под публикацията да продължават да ми пожелават да ме пребиват и мен и децата ми, които дори ги нямам още. Пожелания най-вече от женски пол! И бяха шокирани защо съм ги изтрила?! Аз съм в шок.

Advertisement

Пожеланията на база какво са мили пациенти? Жълта медия и клевети? Източници без имена, вкарани в професионални категоризации? На каква база?

През изминалата седмица бях определена като политическа пионка, кур*а, психично болна, циркаджийка, педофил, разбивачка на семейства и още една торба лъжи.

Болните хора нямат място в моята лична страница. Онези пожелания ще оставя в старите публикации, защото са лакмус на обществото ни, но да, ще ви трия и блокирам вече, защото не сте достойни за присъствате в моята страница, където говоря за изкуство.

Общество с ампутирани крака, няма как да стигне до нормалните ценности, като емпатия, няма как дори да се докосне до нюансите на емпатията. Това общество няма място не само в Шенген, няма място и в Европейския съюз.

СРАМ МЕ Е.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени