Connect with us

Fake Harvard

Киро се събуди с нови 9 условия към Радев и Борисов! И каза тежка идиотия за Лена

Published

on

„Проф. Габровски да не си губи времето с нас“, обяви пред БТВ Кирил Петков. Според него няма никакъв шанс от ПП, дори и отделни депутати да подкрепят правителство с първия мандат.

Запитан дали ще опита да направи правителство с втория мандат, Петков постави нови 9 условия. От тях като първо и Румен Радев да наложи вето на Изборния кодекс, а партиите в парламента да го подкрепят. Тогава от ПП ще кажат останалите си условия.

„Ще предложим правителство на малцинството с ДБ единствено, ако изпълнят нашите 9 условия. Ако не го направят, няма да правим правителство с втория мандат“, категоричен беше Кирил Петков, като не уточни какви са другите 8 условия.

Припомняме, че само преди няколко седмици Кирил Петков държеше да се подкрепят 16-те им точки, които бяха и предизборната им програма.

Advertisement

По казуса „Джемкорп“ Петков заяви, че това не е меморандум, а писмо за намерение, като допълни, че ги е довел бившият енергиен министър Александър Николов. Самият Николов се яви вчера пред временната комисия „Джемкорп“ и не успя да каже кой точно е довел въпросните компании.

Запитан за видеата и снимките му с Лена Бориславова, Петков заяви, че това е атака, за да бъдат отказани едни честни хора от политиката и било пълна лъжа. Припомняме, че преди месеци се появиха видеа, на които се виждат Бориславова и Петков пред квартира в интимни отношения.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени