Connect with us

Timeline

Сега ГЕРБ и Радев трябва да са заедно срещу шарлатаните от Харвард, после да се избият, ако искат

Published

on

Сега големият и много УМЕН въпрос на телевизионерите е: „А проф. Габровски ще се справи ли като премиер?!“ Аз искам всички тези умни водещи, дето формират общественото мнение, да отговорят на въпроса, а Кирил Петков справи ли се като премиер? И ако отговорът им е ДА, да напуснат телевизиите, които обитават, понеже глупостта им е опасна за националната сигурност. За шарлатаните от уж Харвард съображения нямат, но за неврохирурга, дето е потрошил десетки години, за да се изгражда – имат важни съмнения, дали ще се справи.

Това пише Калина Андролова в коментар в личния си Facebook. Ето какво още написа тя: 

„Тъпотата в тази нация е взела връх! И това трябва да започне да се променя. Защото най-драстичният контрол е контрол през посредствеността… Светът се случва и ще се случва от хора, които светят, знаят и могат, и тъкмо затова са отхвърляни.

Омразата е ТВОРЧЕСТВОТО на бездарните хора. Те винаги се групират, за да мразят колективно и скучно. Не могат дори да мразят интересно.  

ДРУГИЯТ ВАЖЕН ВЪПРОС е защо кадри на ГЕРБ се връщат във властта от служебния кабинет на Радев?! Извинете, за някаква дискриминация по партийност ли става дума?! Какво означава този въпрос?! Кадрите на ГЕРБ не трябва да си намират работа ли отсега нататък?!

И накрая, най-върховният по умност въпрос: Има ли разбирателство между ГЕРБ и Радев?! Работят ли заедно? А какъв точно е проблемът? Всички здрави сили в държавата трябва да се обединят срещу заразата, наречена ПП. Това е дейност от много спешен порядък. И който има малко мозъчна активност и обич към родината, трябва да се включи в операцията по зачистване на повръщаното от девиантите, в което скоро ще се удавим.

Сега ГЕРБ и Радев трябва да са заедно. МНОГО ЗАЕДНО! После, ако искат, да се избият помежду си.“

Най-четени