Connect with us

Timeline

Журналист опря Радев до стената: Знаехте ли, че Киро е лъжец с психически проблеми?

Published

on

От Фейсбук профила на Николай Бареков

Знаел ли е Румен Радев, че Кирчо Петков е лъжец?

Знаел е, защото е видял първи лъжливата му декларация и все пак го защитаваше, дори след като плитката лъжа за канадското му гражданство лъсна.

Знаел ли е, Радев, че Кирчо преди да стане министър е бил безработен 42 годишен амбулантен търговец на сок от кокичета с фалшива биография и тъмно минало?

Ако не е знаел, да закриваме ДАНС. Дори ДАНС да е за закриване, много будни граждани още през лятото на 2021 огласихме публично истината и схемата зад Петков.

Знаел ли е, Румен Радев, че Асен Василев е международен аферист, измамил съдружниците си и с тъмни връзки с Китай и Русия?

Отговорът отново е същият. Ако не е знаел действащият президен и глава на службите и служебното правителство, да закриваме ДАНС.

Знаел ли е Радев, че Кирил Петков е човек с ментални и психически проблеми?

Ако не е знаел, шефката на Щаба му и на Психиатрията в Курило д-р Цветослава Гълъбова би могла с нейния опит и достъп до картотеките да постави диагнозата “шизоидна маниакална психоза” и “биполярно разстройство” за минути.

Знаел ли е, Радев, че олигархът Прокопиев е изфабрикувал Кирил Петков и Асен Василев с цел овладяване на държавата. Сключвал ли е Румен Радев сделки с подсъдими олигарси с цел узурпиране на изпълнителната и съдебната власт?

Тези въпроси са ключови и на тях държавният глава дължи отговорите пред обществото. Измамата с „Промяната“ можеше въобще да не се случи, ако Радев не бе попаднал наивно в плен на съмнителни типове и неговите амбиции не съвпадаха с техните престъпни планове.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени