Connect with us

Timeline

Истерията ги издава – престъпниците Киро и Асен треперят там, където са закопали жертвата

Published

on

От Фейсбук профила на експерта по Конституционно право доц. Борислав Цеков

Срамните сцени, организирани от фалшивата „Промяна“ в парламента, по повод възстановяването на правото ни да гласуваме като в Европа – с хартиени бюлетини, а не като в Третия свят – с машини, са поредна улика срещу тях. Няма друга тема, която да предизвиква по-голяма истерия у тези политически лилипутчета, отколкото премахването на задължителния машинен вот. Нищо друго не ги трогва!

Само за машините са готови дори да налитат на бой с нежни и дръгливи соросоидни юмручета. Тази истерия подсказва, че пипат машините и фалшифицират резултатите. И знаят, че без това ще приключат с политиката. Истерията ги издава. Те са като престъпник, който започва да трепери, когато го отведеш близо до мястото, където е закопал жертвата.

***

Машинният вот създава паралелна, фалшива политическа реалност, която няма нищо общо с действителността. Премахнете машинния вот и тогава продуктите на тази фалшива реалност – ПП и ДБ, ще се свият до истинските си размери, които са далеч по-малки от машинно генерираните. А ако има честни, а не машинни избори, ПП до една година ще е изтекло в канализацията с под 4 процента.

***

Някой фен на машинната измама няма ли да мъцне нещо по въпроса с разминаванията на гласовете според преброените контролни разписки и според машинните протоколи, по които са определени резултатите? Има ги на сайта на ЦИК. И „по случайност“ винаги с по 3-4  гласа в повече отчитат машините в полза на ПП и ДБ, съответно – по-малко за ГЕРБ. Вчера от парламентарната трибуна бяха показани конкретни протоколи.

При повече от 12 хиляди секции, ако машините надпишат по 3-4 гласа за всяка от тези две партии, това са повече от 60 хиляди гласа – стигат за почти цяла парламентарна група. Защо ЦИК не излиза с доклад от проверка и съпоставка на машинните гласове и контролните разписки във всички секции? Защо общественият съвет на ЦИК, които се е хвърлил на амбразурата да брани машинното гласуване, мълчи по тази тема?

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени