Connect with us

Лайф или жизнь

Всички в парламента му завиждат: Жената на Вежди му се обясни в любов (Уникални снимки)

Published

on

Вежди Рашидов и съпругата му Снежа Бахарова са пример за семейна хармония и разбирателство, пише „Ретро“. 30 години след началото на любовната им история двамата продължават да правят романтични жестове един към друг. Шефът на Народното събрание и лекарката не се притесняват да афишират чувствата си, а отскоро д-р Бахарова радва приятелите си с романтични кадри със съпруга ѝ в социалните мрежи.

Половинката на Вежди Рашидова е публикувала няколко техни снимки от една от последните им ваканции насред Йонийско море. Под един от фотосите, на които двамата греят от щастие, лекарката е написала „Завинаги и напред!“. Романтичният кадър прилича на излязъл от филмовата класика „Титаник“, защото Вежди и Снежа позират на върха на палубата на яхта, точно като героите от филма Роуз и Джак, изиграни от Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо. Впечатляващата снимка е щракната в открито море, насред тюркоазените заливи край гръцкия остров Кефалония. Той е сред любимите летни дестинации на председателя на парламента и съпругата му, като най-силно двамата са впечатлени от красотите на древния град Сами, който се намира на острова. „Чудесни сте“, „Бъдете здрави и щастливи“, „Невероятни сте“ са само част от коментарите, отправени към двойката от техни приятели.

Макар да сключват брак едва през 2006-а и миналата година да празнуваха стъклена сватба – 15 години като съпрузи, всъщност любовта им пламва далеч преди това. С Вежди Рашидов Снежа се запознава по най-класическия начин – на купон: Беше съвсем случайно, както стават хубавите неща. На рожден ден на приятел, който после ни стана кум“. Между запознанството и сватбата им минават цели 14 години. И той, и тя, имат по един брак зад гърба си и по една рожба. Когато се срещат, синът на Вежди Вадим е на 21, дъщерята на Снежа – Гергана – на 10. Днес, вече пораснали, двамата наследници са в прекрасни отношения и много близки. Когато говорят за връзката, брака и любовта си, Рашидов и съпругата му са единодушни – минават през страшно много перипетии и днес са по-щастливи от началото. Д-р Бахарова е плътно до големия скулптор и в един от най-трудните моменти в живота му – битката с тежкото заболяване, а той не крие, че тя му е дала сили да се пребори.

Най-четени