Connect with us

Гербери

Борисов спешно към Атанасова: Намери Христо Иванов и го попитай да видим какво ще каже за…

Published

on

Цяла нощ приемаха, въпреки нашите хиляди обяснения каква грешка правят, сега и вие придавате драматизъм, за да им покажете, че и ние можем цяла нощ да работим. Искам да напомните на всички, че ние победихме на изборите по техния Избирателен кодекс, с техните машини, по техните правила и с техните министри и кодексът не ни е проблем. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от централата на партията. 

„Нещо повече. Услужливо се опитват да забравят, че промените са вкарани от ПП и БСП. Извинявайте, господа. Толкова много направи този парламент и не си спомням по-добре работещ парламент в последните 30 години. Този жест тогава на БСП го оценихме и влязохме в разговор. Обещали сме на избирателите си да върнем възможността за хартиена бюлетина“, допълни той. 

„Искаме справедливост и честност и затова упрека ми и молбата ми е да не бързате. Нищо не налага такъв драматизъм. Второ, обществения съвет, нещо което ние сме създали, не само, че не трябва да бъде закрит. Удвоете го. Нека ЦИК вкара още хора, за да има максимална прозрачност“, каза още лидерът на ГЕРБ. 

Той се обърна към колегите си с предложение да разговарят с останалите партии, за да се гарантира честността на следващите избори. 

„Изобличихме ги в огромни далавери с газа, петрол и ударите по енергетиката. Те нямат друго, освен това, да говорят. Били сме ги по техните правила и пак ще победим, защото техните избиратели, научавайки какви щети са нанесли, ще ги губят.

Оставете район „Чужбина“. Да, ДПС ще са най-облагодетелствани, но ПП не го разбират. На няколко месеца харчим стотици милиони за избори и 1-2 повече няма да променят нищо. Намери Христо Иванов и попитай дава ли гаранции за машините“, обърна се Борисов към Десислава Атанасова, която също присъстваше на брифинга. 

„Това са ми наблюденията от нощта. Истината няма никакво значение. Хващат се за някакви елементарни неща. Какъв е проблемът? Трябва да избягат от затварянето на Маришкия басейн, горивата и това, което са правили в ББР и тепърва ще излиза. ПП-тата са ми ясни и зная какво целят. Говорете с ДБ, те имат разумни предложения и гарантирайте честността на изборите. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от централата на партията“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени