Connect with us

Гербери

Делян Добрев сензационно: Преди две седмици дадох показания за аферите на Кирил и Асен

Published

on

Ние като партия не бихме подкрепили „Продължаваме промяната”, защото не виждам те в какво са успели по време на управлението им. Това заяви Делян Добрев от ГЕРБ в ефира на Nova News.

„Поканете 5-6 пенсионери, ще се окаже, че Асен Василев вдигна пенсиите само на една трета от пенсионерите. Майка ми има 1,50 лв. увеличение, баща ми и тъщата ми – нямат. Даже и в тази политика те се провалиха”, смята той.

Той коментира и разследването за търговия с газ: „Давах преди две седмици показания, защото пуснах първия сигнал още преди шест месеца. Удовлетворен съм, че истината най-накрая излиза наяве. Тези хора от „Промяната” се правят на света вода ненапита, а управлението им бе пропито от корупция. Защо не направиха търг, а купуваха газ от посредници?”

„Аз може да съм в калабалъка, но не вярвам аз лично да получа мандата. Направи ми добро впечатление, че президентът се интересуваше от нашата икономическа програма”, каза още той.

Той поясни, че за всяко министерство имат поне трима еднакво подходящи министри, защото „имаме добра подготовка за управлението, за разлика от други парии, които нямат опит.” За него по-важно е да има правителство, отколкото да се държи кандидатът за министър-председател да е от ГЕРБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени