Connect with us

Fake Harvard

Корнелия е бясна! Калин(к)а на Киро: Да маха хартиената бюлетина, че веднага я изчегъртваме

Published

on

„Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ вече водят предварителни разговори с за общо явяване на местния вот догодина по места, обяви пред БНТ Калина Константинова от ПП. Кандидатурите ще се резглеждат една по една в различните населени места, обясни тя.

Най-важно било да има „единна кандидатура в София“, за да има във властта „почтени, смислени хора с идея и визия“.

„Битката тук ще бъде люта, така че се надяваме че в София ще можем всички сили на доброто и на промяната да се обединят около един общ кандидат“, заяви тя.

Калина Константинова не коментира дали двете формации биха подкрепили кандидатурата на лидера на „Спаси София“ Борис Бонев и дали и той е част от „силите на доброто“. Уточни, че предстоят разговори в търсене на кандидата, обединяващ всички сили, които търсят промяна и искат да се борят за една по-хубава София.

От „промяната“ заплашиха БСП, че ако до второто четене за връщане на хартиената бюлетина не си променят позицията, повече няма да виждат вариант за партньорство с тях.

„Надявам се по време на обществените обсъждания БСП да сменят позицията си. Ако те не я сменят, няма как да водим разговори за общо управление. Така че молбата ни е да чуят позицията ни и истински да вникнат в данните и материята, за да могат да видят, че пътят към промяната не се прави с подмяна на вота“, каза тя.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени