Connect with us

Нюзрум

Председател на ДСБ си тръгна от партията, погреба генерал Гном: Болшевик! Мухлясъл лозунг

Published

on

Елена Спасова е изключена от партията „Демократи за силна България“. За това съобщи самата тя във Фейсбук профила си:

Вече не съм член на ДСБ.

Никога не съм имала намерение да напускам, защото ненавиждам политическото номадство.

Преди два дни бях уведомена, че съм изключена. Уронвала съм престижа на партията с това, че изразявам инакомислието си. По-зрелите от вас помнят времената, когато Партията беше права, дори когато греши. По-младите сега също имат шанса да го запомнят, но за щастие или нещастие не знаят какво е ДСБ.

Advertisement

Аз съм районен председател и въпреки, или може би именно заради т. нар. „уронване“, моят район неизменно е бил с най-добри резултати за партията в цялата страна. Избирателите ценят когато не ги будалкат, когато не ги държат на тъмно и не им пробутват мухлясали лозунги. И гласуват за резонни хора, вместо за напудрен фалш. Затова и имате генерал с 800 преференции в половинмилионен град като Варна.

До днешния ден направих за марката ДСБ каквото можах. Съживих организацията си, катализирах създаването на младежката структура, печелих избори, разнасях храна по секции, приобщавах…

Днес ДСБ по собствена воля напуснаха знакови хора. Фарсът на Националното събрание през февруари не беше достатъчен да ги накара да скъсат с партията, но разрастващият се тумор на болшевизма им идва в повече. Освен с поведението на партийното ръководство съм спорила публично с много от днешните напускащи. Никога това не стана повод да спрем да си вдигаме телефона. Така движехме напред себе си и ДСБ.

Щетата от тази загуба за ДСБ е непоправима. В националната политика разпознаваеми лица остават един генерал и неговият бард. 800 + 300 преференции.

Колкото до моите бъдещи планове – най-напред ще обжалвам пред пълния състав на арбитража. Комунистическият устав приет при предишния председател не оставя много смисъл в това, но аз съм Елена Спасова, повече ДСБ-ар съм от цялата сбирщина в централата и никога не се отказвам.

Advertisement

Бъдете здрави.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени