Connect with us

Спор(Т)но

Тежка катастрофа отложи футболно дерби! Затворена е магистрала, летят линейки

Published

on

Срещата между Литекс и Етър от 17 кръг на Втора лига не може да започне навреме, тъй като двата отбора не могат да стигнат до стадиона в Тетевен, където мачът трябва да се проведе. Вероятно ще се наложи отлагане за по-късен час, а не както е по-програма от 14:30 часа.

Автобусите на „оранжевите“ и „болярите“ са блокирани на главния път София – Варна заради катастрофа преди родното място на Гриша Ганчев – Микре, която е довела до затваряне на автомагистрала „Хемус“ и образуването на километрични колони, информира „sport-vt”.

Автобусът с футболистите на Етър е на 50 метра от мястото на катастрофата до село Голец, а веднага след тях е и рейсът на Литекс. В същото задръстване са попаднали делегатът на мача Петър Атанасов и съдийският наблюдател Радослав Станев, които пътуват от Варна.

Съдийската бригада начело с Мариян Гребенчарски е вече в Тетевен и е в изчакване на ситуацията. Ако пътят се отвори и двата отбора пристигнат до 15 ч., мачът може и да започне, но заради тъмното и лошо време по-нататъшно закъснение е невъзможно и двубоят ще бъде отложен!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени