Connect with us

Timeline

Бойко размаза жалкия водещ от bTV и другите, които облизват Киро, Асен и Лорер!

Published

on

Забавно се получи. Репортерите, преразказващи интервюто на Бойко Борисов, изобщо не усетиха неговата ирония. А именно: какво трябва да се случи, за да цитират BTV, БНТ, Нова телевизия разкритията на служебния министър на енергетиката от вчерашното му изявление в парламента за безчинствата на кабинета “Петков” с газовите посредници и ролята на Сашо Кеша – министърът на енергетиката от “Има такъв народ”, личен избор на Слави Трифонов?! Трябва, в крайна сметка, някой да ги прочете в ефира на най-голямата електронна медия.

Бойко Борисов натри носа на страхливите и слагачески телевизии, които облизваха Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер и компания, докато те употребяваха властта като бащиния. И още сън не ги лови от заплахите на променкаджиите, че ще се върнат на власт много скоро – заплахи, които те отправяха потайно още по време на предизборната кампания.

Така наречените “обикновени хора” схванаха веднага какво иска да демонстрира лидерът на ГЕРБ. Аз, на моята Фейсбук страница, помолих за коментари на интервюто – всички са категорични: Бойко Борисов не поиска оставката на служебния министър на енергетиката, а намигна и намекна на медиите: ей, трябва да разкривате цялата истина, доказана и от Росен Христов, и от Делян Добрев.

Погледнете и ще прогледнете: само Агенция ПИК вади разследвания и доказателства за подмолните заигравки с газовите посредници, разказва за доклади на ДАНС и за разследвания на прокуратурата. Другите се правят на ни-чули-ни-видели и предпочитат да не си развалят кефа, пък и са научени да се слагат еднакво старателно на всеки властимащ – бивш или бъдещ.

Моята приятелка от Петрич, авторитетната телевизионна и радио-водеща Снежана Георгиева написа: “Не знам дали Борисов е чел „Винету“, но 100% е запознат с Цицерон.

Цицерон пред сената, когато е искал да изобличава някого, е започвал така: „Днес няма да говоря за неговите лъжи, нито за кражбите му, нито за прелюбодеянията му. Няма да говоря как се напива и преяжда, а за това, колко добър римлянин е“.

Интелигентно, нали?

Но трябва да го чуете първо и да се насладите както от Борисов, така и от безпомощния и жалък водещ на БТВ.”

Аз ви предупредих, приятели: очаква ни вълнуващ край на седмицата и врящ-кипящ телевизионен уикенд: какво е искал да каже Бойко Борисов. Той все така задава темите на деня, а за другите оставя да се главоблъскат и да го тълкуват. 😂👊🍀🤭✌️

От профила във фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени