Connect with us

Лайф или жизнь

Георги Христов: Трябва да живея с 5 лева на ден! Веднага обаче го сгащиха с яке за 12 000 лева!

Published

on

С чисто ново кожено яке на световната марка „Филип Плейн“ се фука Георги Христов. Певецът бе забелязан с одеждата в центъра на София, отивайки за записите на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където бе гост преди броени дни.

Почитател на изпълнителя се похвали с фото, а Lupa.bg забеляза, че Христов е барнат с марково долнище на анцуг и яке от естествена кожа на немския дизайнер, който е любимец на Николета Лозанова и Слави Трифонов.

Справка в сайта на бранда показва, че цената на тези артикули тръгва от 2000 евро, а най-скъпият модел е 180 000 евро. Слави Трифонов е сред най-редовните клиенти на „Филип Плейн“

Конкретният модел на изпълнителя на „Черно и бяло“ струва 6000 евро или почти 12 000 лева, показа проверка на Lupa.bg. Певецът е сред най-суетните родни знаменитости, а и сред най-богатите. Той и Лили Иванова не пестят пари за дрехи, като предпочитат да се обличат само в най-скъпите марки. Е, този пъти Жоро засенчи родната прима с коженото си яке. Нищо, че в шоуто на гърка се оплака, че му се налага да живее с 5 лева на ден!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени