Connect with us

Спор(Т)но

Той разкри за феновете на ЦСКА: Няма виза за стадиона, няма проектиране, ще се чака доста

Published

on

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла говори пред „Тема Спорт“ за представянето на „армейците“ и най-интересната тема – строежа на нов стадион.

„Аз лично не очаквах Локо да играе толкова добре срещу ЦСКА. Те също можеха да спечелят. Много битка. ЦСКА, разбира се, трябва да съжалява повече, и то не толкова заради положенията, а заради важността на срещата след тези пет поредни победи. Стратегически сблъсък. Но нека не забравяме, че Локо би Лудогорец, Левски и в началото на сезона направи равен с нас.

Ако искаш да станеш шампион, това са мачовете, които трябва да ги вземеш. Очаквам обаче да победим Черно море – прогнозата ми е 1:0 за ЦСКА. Ще е трудно, защото Илиан Илиев е много добър треньор. Черно море играе стабилно. Но пак казвам, вярвам, че ще спечелим. Така ще запазим добри позиции спрямо Лудогорец.

Илич може би се опитва да изсмуче всичко от тези играчи. Явно е наясно, че това са качествата на тези състезатели, и ако гледаме от тази страна на нещата, това е добре. Илич се стреми с това, което има, да извлече максимума.

Хубавото е, че една част от феновете се върнаха в мача с Локо. Но основата, Сектор Г, още ги няма. Това е проблем, и то не малък. Хубаво е да се направи една среща между ръководството и фенгрупите, за да се изяснят нещата. Има надежда, защото това винаги ни е било силното оръжие. За мен ЦСКА дава максимума към момента. Илич извлича най-доброто от играчите.

Много са сериозни нещата за стадиона. Първо трябва виза за проектиране. Самото проектиране е 5-6 месеца… Дано се случи по-скоро. Всички казват, че е готово, че е подписано, че е внесено… Раздвижването е да ни се издаде виза за проектиране. С този бизнес се занимавам вече 25 години. Имам сгради на годината. Издаде ли се виза за проектиране на ЦСКА за построяване на нов стадион – това, ако го има, може да се говори сериозно за срокове, за начало“, каза Майкъла.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени