Connect with us

Нюзрум

Рашков май е махмурлия? Няма да повярвате какво каза за убития полицай: Оставете ни на мира

Published

on

По моя информация стрелбата е започнала от Република Турция и ще трябва да влезем в разговори с турската страна. Трябва там да се засили контролът върху лица, които се движат в някои моменти необезпокоявано и преминават нашата граница. На този етап това е единственото, което може да се направи. Това каза в кулоарите депутатът от „Продължаваме промяната“ Бойко Рашков по случая с убития граничен полицай.

Припомняме, че точно при неговото 2-годишно управление България отново се превърна в разграден двор за мигранти и каналджии! Нещо, на което правителството на Бойко Борисов беше сложило край след серия разовори с турския президент.

Чух едни коментари как ние тук сме виновни. Нас ни обстрелват от друга държава, а тук се търси вина в политическия противник – кой бил министър, кой не бил. Подобни глупости не бях чувал много отдавна. Вместо всички да се обединим и да поискаме някакво разяснение и съдействие. Ако стрелбата е от тази територия, трябва да се разследва съвместно от България и Турция и да се установи кой е извършителят на това убийство. Това трябва да мислим, а не да политиканстваме и да се чудим върху кого да хвърлим вината, добави Рашков.

Най-четени