Connect with us

Нюзрум

Слави с бесен пост: Защо ГЕРБ са злото, а ПП са доброто? И какво ще прави Киро на маса с мафията?

Published

on

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов изригна с пост във фейсбук по повод интервю на лидера на ПП Кирил Петков по Би Ти Ви, в което заяви, че няма да има коалиция ГЕРБ-ПП в нито един от мандатите. 

 „Гледах интервю на Кирил Петков, в което той обясняваше причините за съгласието на “Продължаваме промяната” да направят среща с ГЕРБ идната седмица. Среща, на която да обсъждат възможността за съставяне на правителство.

Гледах го как се обяснява, как се гъне, как се върти и как се опитва да отговори на въпроса “Защо?”. Защо след всички тежки думи, които изговориха той, Асен Василев и другите от “Продължаваме промяната” – за кражбите на ГЕРБ, за корупцията на ГЕРБ, за модела “ГЕРБ”, който трябва да бъде изкоренен, за престъпленията на ГЕРБ, за отвращението към ГЕРБ – защо те, от “Продължаваме промяната”, сега ще се срещат с ГЕРБ?
Та нали ГЕРБ са виновни за състоянието на държавата, та нали самите те се казват “Продължаваме промяната”, защото искат да променят наследството на ГЕРБ?
Те нали затова се казват “Промяната” – защото ГЕРБ са злото, те са доброто.
И най-важното – нали Кирил Петков арестува Бойко Борисов? Казвам, че Кирил Петков го арестува, защото той така ми написа в съобщение: “Аз арестувах Бойко Борисов.”
И след всичко това, този човек каза, че ще отиде на среща с ГЕРБ. Като в същото време каза, че спазвал предизборните си обещания.
В предизборните си обещания те твърдяха, че ще преборят мафията. Но сега обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. Значи, вече мафията не се арестува и вкарва в затвора, а с нея се преговаря – “за политики”.
Затова, след целия този фарс, имам актуално предложение: “Продължаваме промяната” да се прекръсти на “Продължаваме промяната заедно с мафията”, написа Трифонов.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени