Connect with us

Fake Harvard

Пудел на Кирил Петков по-нагъл и от него: Чакаме ГЕРБ да ни доведе Бойко Борисов на среща

Published

on

Потвърдихме, че ще направим тази среща с представители на ГЕРБ във вторник. Ще се срещнем с тях, ще си говорим за 16-те политики. Политиките, които ПП обяви още по време на предизборната кампания и ще търсим подкрепа за тези политики. Това заяви депутатът от „Продължаваме Промяната“ Венко Сабрутев в студиото на „Говори сега“ по БНТ. Той уточни, че това не е среща, свързана със съставяне на съвместно правителство.

„Ние ще търсим подкрепа от всяка една политическа сила по въпросните 16 политики, защото хората са ни изпратили в управлението на тази страна да решаваме техните проблеми – проблемите на обществото и на бизнеса. Ще търсим подкрепа за конкретните политики, защото те са за тях“, каза Венко Сабрутев, депутат от ПГ на „Продължаваме Промяната“.

Той каза още, че се надяват Бойко Борисов да присъства на срещата, защото решения се взима на ниво лидерски срещи.

„Направихме много опити да поканим представители на ГЕРБ на лидерско ниво. На ниво Бойко Борисов, поканихме го в парламента и тъй като той няма възможност да взиза в пленарна зала, тъй като не е депутат, предложихме да се видим една от заседателните зали в парламента пред камери и микрофони, пред журналистите, така че всичко да бъде абсолютно прозрачно за хората“.

Когато се срещнат най-големите лидери, шефовете на парламентарните групи, тогава може да има решение за това кои политики да бъдат подкрепени.

Най-четени