Connect with us

Fake Harvard

ГЕРБ разкри Асен Василев и му извади далавери с Москва: Цепи с проруска фракция ПП!

Published

on

Когато днес видях разделението в парламентарната група на „Продължаваме промяната“ по отношение на Ф-16, където Асен Василев гласува „против“, а група народни представители гласуваха „въздържал се“ с него, очевидно някаква фракция вътре, която започва да ми изглежда като проруска фракция. Това каза пред БНТ Даниел Митов.

Той припомни: „Асен Василев беше човекът, който издейства дерогация за руския петрол, той атакува американското посолство, под негов натиск вкараха посредници в сделките за газа. Започва да ми прилича на тренд, дано ме опровергаят“.

Според него, по твърде необмислен и несериозен начин е въведено 100% машинно гласуване. „Това създава съмнение, тъй като хората понякога ги виждат като някаква черна кутия“, посочи той.

По думите му, този парламент е показал, че е възможно съставянето на правителство. „Има, обаче, един елемент, който ме притеснява. Това гласуване за Ф-16, където „Продължаваме промяната“ се сцепи“, изтъкна той.

„Бойко Борисов знае много добре, че партийният интерес трябва да отстъпва пред обществения и пред държавния. Ясно е, че ние започваме да правим компромиси, но те като че ли не се оценяват“, каза още Митов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени