Connect with us

Fake Harvard

Киро и Асен усетиха накъде духа вятъра: Отиваме на срещата с ГЕРБ! Лично!

Published

on

„Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от “Продължаваме промяната” – 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС.“ Това се казва в официално становище на пресцентъра на партията.

От партията на Кирил Петков и Асен Василев подчертават, че това не е среща в подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. От ПП ще излъчат експерти за водене на диалог по политики, които са готови да подкрепят като градивна опозиция.

„Тъй като вярваме, че българските граждани заслужават да чуят намеренията и ангажиментите лично от лидерите, които взимат решенията, в срещата ще се включат и лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев“, пишат още те в своята позиция и допълват, че срещата ще се излъчва на живо, за да бъдат обсъдени 16-те политики на партията.  

„Като председател на ПГ на ГЕРБ – СДС поканих на експертна среща на 8 ноември от 10 часа в зала „Запад“ представители на ПГ на ПП.

От ПГ на ГЕРБ – СДС в срещата ще участвам, заедно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев.

С Андрей Гюров – председател на ПГ на ПП, предварително уточнихме, че срещата ще е открита за медиите през цялото време“, написа Десислава Атанасова във Фейсбук.  

Най-четени