Connect with us

(О)позиция

Десислава Трифонова: Киро уволни първо нея! После тя уволни него! И сега той я заобкаля в парламента

Published

on

Едва ли сте забелязали, но има една дама в парламента, около която Кирил Петков отбягва да минава! Камо ли да я погледне в очите…

Името й е Десислава Трифонова. Напористата красавица от ГЕРБ нанесе такива щети на Киро и цялото ПП, че спокойно може да се приеме за трън, който страшно много убива в променкаджиския трандафор.

Знаете ли, че тя бе първата жертва на „изчегъртването“? Първият въобще уволнен служител от министър Кирил Петков. И с какъв мотив Киро я махна от агенцията за инвестиции? С този, с който самият той доде на власт: Млада е! Което я ядоса толкова много, че отиде и стана по-късно член на ГЕРБ. За да знае поне защо е чегъртана!

Съдбата обаче винаги си връща. И стана така, че Трифонова уволни Кирил Петков. При това като премиер. Тя беше тази, която извади аферата „Джемкор“ и харвардските аферисти станаха токсични за Слави Трифонов! А той пък взе, че развали седянката.

Трифонова обаче не спря. Не и докато Асен Василев лично не скъса договора, по който иначе чакаше десетки милиони евро комисионна! Кирчо и той.

Красивата герберка обаче не спря дотук. На последните избори водената от нея листа хвърли такъв бой в Пловдивско на ПП, че на Кирил Петков му идеше да удави своя водач Росен Костурков при костурите. Всеки ден на терен Трифонова поведе ГЕРБ към победи и в БСП-бастиони, каквито дори Цола Драгойчева не си е помисляла, че ще паднат.

Ех, Кире, Кире, що ти трябваше да уволняваш момичето? Да не говорим, че и агенцията тръгна надолу след нея! Като всичко, до което се докопаха харвардските аферисти. А Трифонова очевидно не е чак токова млада, Кире, щом те бие, където те спипа! Партията ти де…

Най-четени