Connect with us

Timeline

Пълна шизофрения! Срещата между Киро Петков и Бойко Борисов в крайна сметка в „Старбъкс“!?

Published

on

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Революция на еволюцията! Или пълна шизофрения.

“Продължаваме промяната” продължава да променя отношението си към Бойко Борисов.

17 март 2022 г.. След кристално-дамаджанена среща в Министерски съвет на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков, за 24 часа е задържан лидерът на ГЕРБ. Кирил Петков дава “показания” за събития, на които не е присъствал; потвърждава написаното във факс до МВР от Васил Божков, когото нарича “престъпник”. А партийната другарка на Черепа Елена Фичерова е принудена да подаде оставка като началник-кабинет на вътрешния министър Бойко Рашков. Елена Фичерова понастоящем се изявява като адвокатка на една от приятелките на Радостин Василев, близък съратник на Кирил Петков. Тоест – на кого се доверява Кирил Петков и защо?!

Съдът обяви ареста за незаконен. Бойко Рашков стана депутат от “Продължаваме промяната”.

Септември 2022 г.. Кирил Петков и Асен Василев превръщат в център на предизборната кампания на “Продължаваме промяната” – да построят затвор в Банкя и да вкарат в него Бойко Борисов.

Октомври 2022 г.. Кирил Петков, на нашата първа среща, ме помоли да предам на Бойко Борисов (който пък е астрален близнак на баща му Петко Петков), да отиде в Америка, в една модерна клиника, за да се refresh-не, да се погрижат за високото му кръвно и да си почине една година, докато ПеПе-тата си довършат работата.

Кирил Петков и Асен Василев призоваха ненадейно, след един час, Бойко Борисов лично да отиде на разговори в зала “Запад” на Народното събрание, за да преговарят – публично пред всички – за председател на 48-я парламент. В блиц-интервю пред мен Бойко Борисов им отговори: какво по-публично място от пленарната зала – там всеки народен представител изказва мнението си пред всички и гласува пред всички.

Кирил Петков покани Бойко Борисов на среща, да разкаже лично приоритетите в политиките на ГЕРБ, така че “Продължаваме промяната” да прецени какво да подкрепи, ако бъде съставено правителство с мандата на първата политическа сила.

Да знаете… не е далеч денят, когато Кирил ще покани Бойко на среща в “Старбъкс” да го почерпи с любимата си мача-лате с бадемово мляко.

Както обичам да казвам: всичко е лично!

Поинтересувах се защо Кирил Петков толков силно мрази Бойко Борисов. Ето защо!

Заради едни 50 000 долара.

Когато, през 2018 г., изчезва алпинистът Боян Петров, Кирил Петков и Петко Петков лично тръгват да го спасяват. От хеликоптерната фирма в Непал им искат 200 000 долара, спазаряват се за 50 000 долара. Кирил Петков се обажда по телефона на Румяна Бъчварова, с която добре се познават, началник-кабинет на премиера: след 7 минути тя му връща обаждането и му обяснява, че Бойко Борисов е отказал държавата да изпрати светкавично 50 000 долара.

Всъщност, паралелно върви мащабна акция за спасяването на Боян Петров.

9 май 2018 г.. “Българското правителство е в постоянна връзка с китайските власти, за да се осигури спасителен хеликоптер за алпиниста ни Боян Петров, който е в неизвестност в Хималаите от няколко дни. Китайският посланик у нас Джан Ханджоу пое ангажимент техниката да бъде осигурена възможно най-скоро”, съобщава премиерът Бойко Борисов в началото на правителственото заседание.

11 май 2018 г..”Към 100 души ще се включат в спасителната акция по издирването на Боян Петров, който изчезна на 3 май под връх Шиша”, съобщава на брифинг посланикът на Китай в България Джан Ханджоу.

26 октомври 2021 г.. Радослава Ненова, жената на Боян Петров, обвинява в лъжа Кирил Петков, заради неговите твърдения, че заедно с баща му са дали 30 000 долара за спасителната акция за издирването на Боян Петров в Хималаите. “Не ми е приятно, че така мащабно се лъже в последно време за това което се случи в Тибет 2018. Разбирам жаждата за внимание, но тя не оправдава нито една лъжа! Една лъжа, повторена много пъти, не прави истина! И всеки, който разпространява и толерира лъжи, е също лъжец.”

… Знам, че от Брюксел и Вашингтон притискат ГЕРБ за коалиция с ПП и ДБ. Но, ако Бойко Борисов им клекне безпрекословно, това ще има тежки последствия за неговата партия.

Ако пък Кирил Петков и Христо Иванов наистина искат да има редовен кабинет, да се държат като редовни политици, а не като пиар истерици.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени