Connect with us

Нюзрум

Депутат на Костадинов: След новите избори, ПП няма да има къде да ходи и ще се събере с ГЕРБ

Published

on

Коалиция между ГЕРБ и ПП рано или късно ще се случи, имат различия кой да бъде водещ, но нямат идеологически различия. На нови избори общият им център ще ги застави да го направят. Това заяви Деян Николов от „Възраждане“ за Novanews.

Според него „Възраждане“ ще поиска третия мандат, защото са готови да съставят правителство. „Национално предателство е решението за Еврозоната. „В следващата една година това ще е ключов въпрос. Ще се срещнем с всички парламентарни групи и ще търсим подкрепа за позицията си. Предстои да говорим и по други въпроси и за съставяне на правителство. В ключови стратегически моменти за България евроатлантически партии вземат неадекватни решения, имаме вътрешна информация за обаждания от външни фактори“, посочи той.

По думите му партията на Костадинов не се заблуждава, че ще получи подкрепа. „Това е възможност да ги разобличим, но и те самите да докажат, че не се ръководят от общ център. Много маски ще паднат. Не сме оптимисти, заради задкулисието“, коментира Николов.

Най-четени