Connect with us

Нюзрум

Разкриха ги! Румен Радев наистина е звънял да натиска Руди Гела! И той клекнал за жена…

Published

on

Днес в типичния си стил на говорене “Продължаваме промяната” се опитаха да обвинят “някой от Президентството” за това, че техният любим отцепник от ИТН Радостин Василев няма да заеме поста председател на спортна комисия.

Първо-сред спортистите има абсолютен консенсус, че Руди Гела е най-слабият и компрометиран министър в историята. Това бе потвърдено с разкритията на настоящия министър Весела Лечева.

Второ-действително е недопустимо бивш министър, който е разследван за злоупотреби посредством доказателства, предоставени от сегашния министър, да се упражнява върху същия, било то и служебен такъв.

 Трето-Кирил Петков и Радостин Василев за пореден път нагло излъгаха, казвайки, че оттеглянето на Руди Гела е заради подаден сигнал срещу Весела Лечева. Този “сигнал” беше подаден късно следобед във вчерашния ден, а казусът с председателските комисии се е развил в сряда до обяд. Т.е. сърдитият Радостин е отишъл да си внесе донуса след като “лошите” са му взели така бленувания пост.

И накрая, но не без значение-помните ли безобразното махленско поведение на Радостин Василев към Илиана Раева, включително обидни епитети по адрес на федерацията по гимнастика. Tribune.bg разполага с достоверна информация кой е човекът, който чрез телефонен разговор натиснал Руди Гела и го накарал да се извини незабавно на Раева. Румен Радев-лично. Ако не вярвате-попитайте госпожа Илиана Раева, която напоследък страстно защитава “Продължаваме промяната”. Интересно какво ли мисли за сблъсъка на любимците си с Румен Радев…

Припомняме, че на една от първите си пресконференции като спортен министър Радостин Василев обяви война на Илиана Раева и се закани, че „затварям кранчетата на сервилните лакеи на мафията“.  Бившият спортен министър дори се усъмни в псхичиното състояние на Раева и дори й препоръча да потърси специализирана помощ.

Последваха размяна на обиди, постове във фейсбук от страна на Раева, а няколко дни по-късно двамата си направиха фотосесия за помиряване. След нея шефката на федерацията се изявяваше като първа фенка на Василев.

Най-четени