Connect with us

Fake Harvard

Извадиха таен чат между Кирил Петков и „господин Руди“! Срамът им е тотален

Published

on

„Явно пак ще се подменя дневния ред на обществото и ще се занимаваме с Радини вълнения. Да коментираме Руди не е много смислено. ДПС винаги сме заявявали комисиите които никой не искаше бюджетна комисия, вътрешна сигурност, европейския съюз и комисията за Младежта и спорта.“ Това заяви депутатът от ДПС Станислав Анастасов по повод обвиненията отправени вчера от страна на Кирил Петков и Радостин Василев, че има упражнен натиск и телефонни обаждания върху ДПС.

Анастасов заяви, че има общ чат по повод определяне на комисиите, в който участват Кирил Петков и „другия господин Руди“.

„Според Кирил Петков всичко в политиката е лично и с позвънявания по телефона. Не случайно има допълнителна външна батерия на телефона. Опитва да реши реши един частен проблем, едни Радини вълнения. Нямаше никакво желание към тази комисия“, категоричен бе депутатът от ДПС.

Анастасов обяви, че партията му има добри експерти за всички комисии, г-н Летифов е с множество награди в спорта и да го сравняваме с един друг човек е смешно.

„Всички му казват Руди, но не може цялата държава да се занимава с него, той да е по-важен от Министерски съвет, от Народното събрание, от избирателите“, заяви още Анастасов.

Депутатът от ДПС разкри, че от ПП са настоявали да вземат комисията по Правни въпроси, енергетика и антикорупция, като никога не са искали тази за Младежта и спорта. „Всичко това е доказуемо с чат, поканете г-н Кирил Петков и да си покаже телефона“, допълни още Анастасов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени