Connect with us

През пура ми е

Защо Христо Иванов и буфосинхронистите му се мъчат да направят Иван Гешев премиер!?

Published

on

Имам натрапчивото чувство, че Христо Иванов е лице назаем на Иван Гешев! Да, да, точно така! Главният прокурор нямаше да е днес на този пиедестал, ако не беше комунистическото отроче Бойкикиев. И присъдружната му група буфосинхронисти от ДеБъ, създали мита „Гешев“.

Първо Иван Гешев го избраха за главен прокурор по правила, разписани от министър в правителството на Бойко Борисов. Как се казва министъра? Естествено, че Христо Иванов.

Второ – правителството на Кирил Петков превърна Иван Гешев в мъченик, благодарение на идиотската битка с него на министъра на правосъдието. То некадърни жалби, то безпочвени обвинения, то простотия до шия! Кой издигна Надка от жена зад ДеБъ щанда до министър? Естествено, че Христо Иванов.

Сега обаче Бойкикев е на път да направи най-доброто от най-доброто на Иван Гешев. По-добро и от онова, което правеше храбрата майка Бойкикиев, когато нареждаше от площада защитни речи за Ахмед Доган…

Прави ли ви впечатление какво се случва последните 20-ина дни? Че и отгоре… Иван Гешев кани партиите да го подкрепят срещу престъпността. Инициира срещи, пише проекто-закони, стъпва навсякъде, където някой е пролял кръв. Партиите ги няма там. Нещо повече, фирми за бързи кредити като тази на Христо Иванов, като другата на Киро и Пипе живеят на гърба на Иван Гешев, хранят се от битката му с престъпността. И искат оставката му! Но отказват диалог!

Ами, ако утре Гешев я хвърли!? Ако направи партия и я поведе в битка с тези, които го свалиха, нарочени, че така угаждат на на мафията? Дали народът няма да припознае в ЍКаскета онзи който да го поведе срещу корумпираните политици. Срещу олигарсите-душмани, с които Гешев беше натъпкал занданите?

Хайде на бас, че ако наесен партия на Гешев влезе в изборите, ще бие ДеБъ и ПП накуп! При това с двоен резултат!

А току виж станал и премиер. Така де, след аферист от Канада, защо начело на държавата да не застане прокурор от България!?

За което ще е виновен Бойкикиев!

И не забравяйте как тръгна възхода на един друг каскет! На Бойко Борисов… Петканов имаше неблагоразумието да му поиска оставката в МВР.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени