Connect with us

Нюзрум

Костадинов сензационно: Трябва да се обединим! Защо да не подкрепим правитество на ПП!?

Published

on

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов призова, ако се стигне до влизане в Еврозоната, преди това да се проведе референдум, чрез който народът да изрази мнението си.

„Това е утвърдена европейска практика“, добави той пред журналисти на брифинг пред сградата на БНБ.

Костадинов призна, че е скептичен към съставянето на нов бюджет за 2023 година.

„Тълпата в НС има сериозни личностни разминавания. Не знам дали някои не са се хлъзнали и не са паднали накриво в състезанието „златната наколенка“ пред американското посолство“, каза той.

Advertisement

„Защо да не получат подкрепата на „Възраждане“, ако споделят нашите виждания? Ако получим подкрепа по точки, които намираме за важни – Еврозоната, вдигане на санкциите срещу Русия и т.н., не виждам проблем да подкрепим което и да е правителство – на ГЕРБ, на ПП… Трябва да се обединяваме около принципи, а не около личности. Така ще дадем сериозен пример на българските граждани“, каза Костадинов.

„Мъртвороденото Народно събрание успя с предсмъртни конвулсии да роди председател. Не може да сме сигурни обаче колко дълго време ще живее. Има фрагментираност, разпокъсаност, разделителни линии. Нямаме проблеми да си говорим с всички останали, важно е обаче дали ще чуем реални тези и контра тези, а не повтаряне на опорни точки от някое посолство“, добави лидерът на „Възраждане“.

„Искаме третия мандат и сме готови със състав на кабинет“, завърши патриотът.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени