Connect with us

Fake Harvard

Лидер на ГЕРБ извади ужасяващи неща за Киро и Асен! Вече само тотален идЕот би ги подкрепил

Published

on

„Не знам откъде колегата Искрен Арабаджиев измисли, че в момента България имала най-големия икономически ръст за последните 15 години. Делян Добрев и нашите финансисти си направиха труда да изчислят, че последните 22 правителства са взели 37 млрд. лв. нетен дълг. Логиката на Асен Василев ни води натам, че за следващите 3 години трябва да вземем 45 млрд. лв. Трябва да е ясно, че българският бюджет не може да бъде товарен с дългове по тази логика, която заложи Василев“. Това заяви пред Нова тв Даниел Митов от ГЕРБ.

„По този начин не може да се работи повече. Тепърва ще видим в дебатите в парламента, това не е лесен разговор. Не може да се прилага подобна логика – „ще увелича, ще увелича, ще увелича”. Защо спряха строителството на магистралите, когато дойде на власт правителството на Петков? Инфлацията се бори точно с такива капиталови разходи“, уточни той.

Бюджетът трябва да се дисциплинира, каза още той.

„Трябва да седнем с другите партии отговорно и да поправим това, което изпотрошиха. Тепърва предстоят разговори. Промяната ни върна на „кота нула“, заяви той.

Според него цената на горивото е била изкуствено завишена. „Няколко пъти предлагахме мито върху вноса на руски петрол. Това ще нормализира цените”, поясни депутатът от ГЕРБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени