Connect with us

Timeline

Генерал Атанасов се изпусна в ефир! 2 часа по-късно тя му смъкна гащите до колената!

Published

on

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Атанас Атанасов, ДСБ: “Много му се иска на Бойко да ни прегърне, но няма да се случи. Който е прегърнат от Бойко, си отива от политиката.” (Офнюз)

Бойко Борисов не е гнуслив, може и да иска да ви прегърне в името на България, разтърсвана от кризи, трудно възстановяваща се след катастрофалното 7-месечно управление на порочната коалиция ПП-БСП-ДБ-ИТН. Но не ми се вярва да понесе лошия дъх, излъчван от политическите уригвания на Атанас Атанасов и Христо Иванов. Затова посочи контактьори – Соломон Паси и Росен Плевнелиев, много близък приятел на Иво Прокопиев, ментор на “Да, България”.

Да видим сега кой е бил “прегърнат” от Бойко.

Христо Иванов – министър на правосъдието от квотата на ГЕРБ, в кабинета “Борисов 2”; изловен в опасни връзки с Маджо и Пламен Бобоков, личният олигарх на президента Румен Радев.

Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма в кабинета “Борисов 1”, кандидат за президент и кмет на “Средец” от ДБ.

Атанас Атанасов, депутат от Реформаторския блок, коалиционен партньор на ГЕРБ; назначил на работа в службите Алексей Петров-Трактора.

Радан Кънев, съпредседател на Реформаторския блок, коалиционен партньор на ГЕРБ, евродепутат от ДСБ, инициатор на антибългарска декларация на ЕП, заедно с Елена Йончева, евродепутат от БСП.

Миглена Кунева, съпредседател на Реформаторския блок, вицепремиер и министър на образованието в кабинета “Борисов 2”.

Калина Константинова, вицепремиер от ПП и Божидар Божанов, министър от ДБ – в кабинета “Петков”, бивши  платени съветници на Румяна Бъчварова, вицепремиер, министър и депутат от ГЕРБ.

Асен Василев, министър на икономиката, енергетиката и туризма в служебния кабинет на президента Росен Плевнелиев, издигнат от ГЕРБ, министър в кабинета “Борисов 1”. Асен Василев е получил добър консултантски хонорар от Булгартабак, докато негов сибственик беше Делян Пеевски, депутат от ДПС. А пък седящият зад него в пленарна зала Радостин Василев е адвокат на ФК “Арда” Кърджали, финансиран от Фуат Гювен, турски бизнесмен, близък до ДПС.

… Щом сте се вторачили така  ожесточено в миналото на Вежди Рашидов, надникнете и в собственото си минало. Всеки има право на промяна и катарзис. Но без да се опитва да се изкара целият в бяло с клонка от маслина.

Най-четени