Connect with us

Лайф или жизнь

Ани Салич ще се омъжи преди децата си! Сотир Цацаров вече й подари годежен пръстен

Published

on

С годежен пръстен в ефир се появи тв водещата Ани Салич. От съвсем скоро новинарката носи масивно бижу на безимения пръст на лявата си ръка, което дискретно се опитва да прикрива по време на емисиите, рише вестник „Ретро“. Според традицията в България точно на този пръст се поставя бижуто, подарено на жената от мъжа след предложение за брак и получаване на заветното „да“. Самата Ани не е обявила публично, че е сгодена, но допреди два месеца по ръцете ѝ нямаше абсолютно никакви аксесоари, потвърждават и зрители на новините. Вероятно специалният пръстен е бил поднесен на Салич от новия мъж в живота ѝ – Сотир Цацаров.

Журналистката и бившият главен прокурор са двойка от около година, но продължават да не афишират любовните си отношения и да избягват да се появяват на прекалено оживени места заедно. На същата ръка, на която Ани носи пръстена, отскоро тя е поставила и стилен часовник в злато и сребро, който също е нова придобивка, по всяка вероятност под формата на мил жест от любимия ѝ човек.

За последно Салич бе забелязвана да носи пръстен, докато все още бе омъжена за бившия си съпруг – тв продуцента Бранко Салич. Двамата обаче са разведени от повече от 5 години, а брачната халка на Ани отдавна е захвърлена от нея. Самият Цацаров пък се разведе официално след 31 години брак с бившата си жена Меглена в Перник през юли тази година. Така и двамата с тв водещата нямат никакви пречки да узаконят любовта си.
През изминалия летен сезон бившият главен прокурор и шеф на КПКОНПИ имаше редица възможности да поиска ръката на половинката си по особено романтичен начин, тъй като двамата пътуваха многократно зад граница. Няколко пъти бяха на почивки в Гърция на любимите места на новинарката, която от дълги години отмаря там и е върл фен на гръцката ривиера. Първо влюбените събираха тен в топкурорта на полуостров Халкидики Паралия Орфиниу, а след това пък се потопиха в екзотиката на остров Корфу. Ани и Сотир намериха време и за родното море, като се отдадоха на релакс по Южното Черноморие и предпочитаните от журналистката къмпинг „Арапя“ и Резово. Наскоро пък били на ваканция и в турския курорт Инеада.

Салич и Цацаров живеят заедно, като напоследък предпочитали вилата на новинарката в пернишкия „Бевърли Хилс“ – село Рударци. Там отдавна тв водещата намира нужното спокойствие и се изолира от натовареното ежедневие в работата, занимавайки се с градинарство, гъбарство и разходки в гората. 53-годишната тв звезда има син и дъщеря от брака си с Бранко. Лазар работи като компютърен специалист, а Хана догодина завършва гимназия. Твърде вероятно е Салич да изпревари децата си и да мине под венчилото отново, а новата ѝ фамилия да бъде Цацарова, коментират от близкото обкръжение на журналистката.

Най-четени