Connect with us

Спор(Т)но

Саша Илич не пада по гръб! Такива неща в ЦСКА не бяха ставали отдавна и никой не мрънка

Published

on

Победата над коравия тим на Ботев в Пловдив няма да спре ротационния принцип, по който Саша Илич определя състава на ЦСКА. Очаква се сърбинът да промени изцяло атаката на „червените“ за днешното гостуване на Ботев Враца.

„Много помагат ротациите, които прави Саша Илич. Трябва да си буден и когато получиш шанс, да си готов да дадеш най-доброто на терена“, каза наскоро нападателят Браян Морено, а той този път образно казано ще пострада от тази стратегия на треньора. Колумбиецът, арменецът Жираир Шагоян и Станислав Шопов, които водиха атаката срещу Ботев Пловдив, този път ще останат на пейката, а на техните места ще играят – Маурисио Гарсес, Дюкенс Назон и Марселино Кареасо.

Саша Илич ще направи още две промени в стартовата единадесеторка. Едната е сигурна – Амос Юга е наказан за Враца и в центъра на защитата ще се завърне Мено Кох, който напоследък не показва добра форма. Другата е по-скоро вероятна – Жеферсон ще седне на пейката, Вион – който игра като ляв халф-бек в Пловдив, ще мине в центъра на терена, а Брадли де Нойер ще застане отляво на защитата.

Очаква се Саша Илич отново да заложи на по-предпазлива игра през първата част, а през втората да инструктира футболистите си да са далеч по-атакуващи и агресивни.

Най-четени