Connect with us

Fake Harvard

Срам за Киро и Асен в 12 часа, който камерите скриха! От ГЕРБ дошли на разговори, двамата се скрили

Published

on

Истински цирк вместо разговори се състоя в залата в Народното събрание, в която трябваше да се проведе среща по предложение на „Продължаваме промяната „.

Кирил Петков и Асен Василев поканиха лидерите на останалите партии на общ и прозрачен разговор, след като парламентът изпадна в тупик поради невъзможност да си избере председател и след третия опит. Срещата бе насрочена за 12 часа, но в този час в залата имаше само журналисти.

22 минути по-късно в залата влязоха Даниел Митов и Румен Христов от ГЕРБ-СДС, въпреки че малко по-рано ръководството на групата обяви, че няма да участва в разговора с „Промяната“. Те видяха, че няма никой, и тръгнаха да си ходят.

Истината е, че ако трябва да се провежда някакъв публичен дебат, той трябва да се проведе в пленарната зала, там се водят публичните разговори пред всички граждани и пред камерите, обясни Даниел Митов. След като няма никой тук, очевидно ПП са в изолация, допълни той. И обясни, че са се качили в залата да видят кой е дошъл и какво се случва.

Ако ще е лидерски дебат, той трябва да е в присъствието на всички политически сили. Обявено е за 12 часа, а виждам, че в 12,25 няма никой, каза Митов и напусна залата.

Най-четени