Connect with us

Гербери

ГЕРБ върна Киро и Асен в ъгъла: Не желаем да участваме в тв-зрелището ви! Оттегляме се от…

Published

on

ГЕРБ отхвърлиха поканата за „Продължаваме промяната“ за открита среща в зала „Запад“ по търсенето на консенсус. Според шефката на ПГ Десислава Атанасова поканата е „вместо да се търсят рeшения за хляба, се предлагат зрелища“ .

„От нашата група няма кой да ходи в която и да е зала. В пленарната зала всеки може да отстои публичната си позиция“, заяви тя.

Разговорите при избор на шеф на НС. представих на колегите да оттегли от следваща надпревара Росен

Знак, че сме готови на компромис и търсим решение. Не е взето решение по какви критерии да бъде избран председател, след като събирането на мнозинство не важи, тъй като има паритет. След като няма съгласие най-голямата партия да излъчи, втората оттегли. Съгласни сме третата да номинира, или най-възрастния, на-опитният, стига НС ДЩда започне своята законодателна дейност.

„Хората са ни пратили тук не да се състезаваме кой е най-атрактивен, а да свършим работа. Колективната ни неспособност да свършим работа означава, че сме безсмилени. Най лошият вариант е  ние да преливаме от една кампания на друга.“, каза Томислав Дончев преди минути на брифинг на ГЕРБ. 

Най-четени