Connect with us

(О)позиция

Радев е бесен! Киро е на кристали! Асен реве при Спецов! Ето статията, която предизвика всичко това

Published

on

Анализ на Стефан Ташев за Брейкинг.бг

Не можем да се оправдаваме само с управлението на Борисов. Това заяви тази сутрин в телевизионно студио младият, умен и красив Арман Бабикян. Един от водачите на „въстанието“ от 2020 година. Жълтопаветният Робеспиер, заедно с Хаджигенов и Минеков. Ти да видиш!

Значи след две години Бабикян, заливал с клевети от фалшивия си сайт Борисов и ГЕРБ, дава заден ход. Защо?

Защото „революцията“ изяде децата си, включително младият ,умен и красив Бабикян.  И той, заедно с Хаджигенов, Мая Манолова,  „системните майки“, Дионисий-Инджова и останалата част от „революционерите“ бяха пратени на боклука. В пенсия. Бяха депутати за по 40 дни общо в два неуспели парламента и толкова.

Advertisement

Манолова поне взе държавна субсидия, а Минеков е служебен министър за втори път. Единственият уреден „борец за свобода“ стана Светослав Трайков, назначен за „експерт“ в Министерство на културата и член на борда на директорите на НДК. Всичко друго отиде в “миманса“.

Вместо тях на власт дойдоха хора, които не само никой не бе виждал по протестите, а и не бе чувал за тях. Асен Василев, Калинката, касиерите семейство Лорер, Лена Бориславова, Сабрутев, Спецов и ко.

Великите борци за „съдебна реформа“ от ДБ получиха между 6 и 7 % и са на предпоследно място в парламента. Но крещят, сякаш имат пълно мнозинство в него.

„Революцията“ свърши отдавна. Това обаче не го разбраха нито Кирил Петков, нито Христо Иванов. Те продължават да се държат неадекватно, сякаш сме 2020 година, а не 2022 година. Разликата обаче е огромна. За две години „революционерите“ поставиха държавата на колене. В стремежа си да смажат Борисов и ГЕРБ обърнаха колата на държавното управление в реката.

Инфлацията вече е почти 19%, нещо невиждано от 1987 година. Цените на стоки и услуги летят в небесата, нищо, че България е лидер на Балканите по производство на ток и зърнени култури. Обаче олиото и хлябът държат рекордно високи цени.

Advertisement

Мнозина българи в чужбина пускат снимки на цените в супермаркетите на Германия, Великобритания и други държави в Западна Европа. Разликата между там и тук не е в полза на България. Излиза, че британците, германците, французите и белгийците са по-бедни от нас, след като плащат много по-малко за различни хранителни стоки, от колкото българите.

Така нареченото велико увеличение на пенсиите, с което се хвалеха от „промяната“, за повечето възрастни хора се оказа измама. Между 5 и 7 лева. Предварително изядени от инфлацията. То и затова предизборната кампания на ПП беше „ще арестуваме Борисов“, защото нямаше с какви други постижения да се похвалят.

Държавата се гърчи в безвластие, това рефлектира във всички сфери на живота. Престъпността първа усети слабостта й и се развихри.

Няма Народно събрание, няма законодателство, управляват анонимници, назначени от президента Радев, които не се отчитат никъде и няма кой да ги контролира. Теглят се дълг след дълг, вече станаха над 15 млрд. лева, с огромни лихви. Кой ще плаща всичко това?

Задава се ужасна зима. „Радева зима“. Защо „Радева“ ? Защото всички „анализатори“ пропускат, най-вероятно умишлено, слонът в стаята.

Advertisement

А слонът, причината за всички деструктивни действия срещу държавата в последните две години, се нарича Румен Радев.

Вдигнатият юмрук на президента даде началото на „революцията“ и отключи всички тъмни сили. Радев назначи за министри Петков и Василев и лично ги презентира на изборите. След което видя, че излизат от контрол и започна да работи срещу тях. Радев нареди на чалгаря Слави Трифонов да провали два парламента, което струваше на държавата над 400 милиона лева за избори. Радев ръководеше метежите срещу държавността, атаката срещу парламента, оскверняването на църкви, министерства, къртенето на жълтите павета, за които сега реват едни джендъри.

Помните ли СРС-тата на Васил Божков, как ще превърнат властта във фигуранти? Е това вече е факт. Държавата е фигурант, управлявана през тези две години от президента Румен Радев и кръгът около него-Узунов, Копринков, ВКР-ДС.

Радев назначи съветника си Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. След неговото управление МВР е в пълен разпад. Докато Рашков използваше ресурса на министерството за политическа саморазправа и арести на политически опоненти, бе проспана мигрантската криза. Сега мигрантската вълна заля България, София е пълна с млади момчета, облечени по един и същ начин, със скъпи телефони, които блуждаят в центъра, като през 2015 година, докато чакат да бъдат изведени нелегално от страната. Както са влезли. Бусове и коли с нелегални мигранти се залавят всеки ден по магистрали и пътища.. Мигрантската криза струва вече прекалено скъпо, защото се плаща с човешки животи-спомнете си полицаите загинали в Бургас.

На фона на всичко това “промяната“ и ДБ се репчат как ще провалят и този парламент. За да отидем отново на избори на пролет.

Advertisement

Звучи абсурдно и нахално. Ако се сетим отново за „слона в стаята“ ще ни просветне, че е нормално. Че слонът иска точно това. Разбита политическа система, нефункциониращ парламент и еднолично управление на държавата от „Дондуков“№2. Затова „промяната“ и ДБ свирят на тази цигулка. Те искат още да разрушават, да доведат нещата до абсурден край. Край за държавата.  Кой има интерес от това? Румен Радев.

„Революцията“ свърши отдавна. Но пенсионираните революционери не искат това. Те искат пак власт. Пици с кристали, шампанско и „доставчици“ в късните часове на нощта в Министерски съвет. Държавата да плаща свинското със зеле на Асен Василев, изядено в държавен стол, с намалени цени. Ето Петков се уплашил да не му вземат депутатите, като ги атакуват през жените им. Той има опит в тези игри. Все пак успя да изкупи няколко депутата от ИТН, но не му стигнаха четирима. Тях не успя да купи. А с жената на един от неговите депутати той пипаше парапета.

Но виж с жените работата е дебела. Революцията изяде децата си, но жените останаха. Така, че пазете жените!

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени