Connect with us

Нюзрум

Слави Трифонов разтресе ефира: Христо Иванов и Корнелия са „куку и пипи“, правят си секса…

Published

on

В новото си вечерно предаване водещият Слави Трифонов отново се появи пред екраните на импровизираното интервю с Тошко Йорданов. Освен че сподели, че не пие алкохол от години, Трифонов анализира тогавашната ситуация със сформиране на правителство в коалиция с Кирил Петков и Асен Василев.  

„В самото правителство има неприемливи неща – „Демократична България“ на Иван Костов и БСП. Това е доста безпринципна коалиция заради присъствието на БСП и „Демократична България“ и казусът с войната в Украйна: каква е тая коалиция, в която едните са путинисти, а другите са АнтиПутин, което е нормално. Путин е един сатрап. Ние сме част от НАТО, имаме ясна позиция, не може да подкрепяме Путин. А БСП също имат ясна позиция. ДБ са си евроатлантици, те са нормални и са против Путин. И въпреки това БСП и ДБ продължават да са си партньори, да са „куку и пипи“, да се обичат, правят си секс, а пък „Продължаваме промяната“ да им светят“, коментира Слави. 

Много ми стана приятно, когато Кирил Петков отиде в Европейския съюз и започна да говори на английски, имайки предвид, че досега Бойко Борисов не е могъл по този начин, коментира още Слави относно ПП – „те са правилният образ. Тази коалиция можеше да съществува, ако не си бяха повярвали за 2-3 месеца и не се бяха държали сякаш ние сме им длъжни”. 

Относно предишната възможност ИТН да състави правителство Слави призна, че тогава му се сторило, че правителство на малцинството няма да се получи, но „може би от тази ми гледна точка сега по друг начин бих действал“, заяви още лидерът на „Има такъв народ“. 

Когато ти носиш отговорността, е различно. Когато си в коалиция, е удобно друг да е отговорен за хубави неща, за лошите – си ти, коментира още Трифонов. 

„Суверенът винаги е прав, ние просто искаме да дадем вариант за алтернатива“, сподели още водещият и продължи – “лесно мога да стана и да си тръгна, но не съм свикнал да се отказвам. Ние или ще можем да допринесем за нещо да става по-добро, или ако не стане, ще ходим на друго място“, каза още Слави Трифонов. 

Най-четени