Connect with us

Fake Harvard

Бивш министър: Кирил Петков е с нестандартно поведение! Биел е хора в премиерския си кабинет

Published

on

Като се има предвид нестандартното поведение на Кирил Петков, нищо не може да ме учуди комуникационно. Говори се за побоища вътре в рамките на премиерския кабинет. Много странни неща са се чували за вътре, не съм бил свидетел, не знам. Политици отвътре са ми разказвали за подобни случаи в Министерски съвет, свързани с избухвания и агресия на г-н Петков. Дали е така, или не – не знам, заяви Владислав Горанов от ГЕРБ пред Нова тв, запитан как ще коментира начина на комуникация на бившия премиер Кирил Петков.

Човек може да бъде полезен в политиката и на партията, в която членува, но не е задължително като народен представител. Не е задължително да съм депутат, за да мога да бъда полезен. Това заяви Владислав Горанов, който се отказа от депутатското си място в 48-ия парламент.

С експертизата, която е натрупал през годините, щял да бъде полезен на колегите си, уточни Горанов.

Редовно правителство в началото след изборите ми се струваше по-вероятно да има, сега като слушам куп заклинания, ми се струва, че трудно ще бъде съставено. Или поне ми се струва, че трудно ще бъде съставено без ГЕРБ. Това обаче не се разбира от останалите партии в парламента. Опитват се да се поставят стигми и да се заклеймява партията с най-голям изборен резултат, коментира той и отрече ГЕРБ да има допирни точки с “Възраждане”.

„Аз лично не бих седнал на масата за преговори“, така отговори Горанов на въпрос какво би направил при връчване на втория мандат на ПП. „Демократична България“ са естествен партньор на ГЕРБ. Неестествени партньори са националистите, левичарите, коментира той.

Кандидатурата на ПП за председател на НС отново ще бъде Никола Минчев. “Не познавам г-н Минчев, но той изглежда като един от малкото уравновесени народни представители от ПП”, коментира новината Горанов и изтъкна, че кандидатът на ГЕРБ – Росен Желязков, превъзхожда Минчев с “опит, диалогичност и липса на натрупвания като тези, които Минчев изтърпя в предходния парламент”.

В газовата връзка с Турция няма нито лев от данъци. Това е един прекрасен бизнес проект. Надявам се да възстановят доставките с газ. Инфлацията през следващата година се надявам да започне да намалява, но няма да изчезне. Кризата с газа не е свършила още, посочи Горанов.

Най-четени