Connect with us

Импийчмънт

Официално обвиниха Румен Радев в афера с подкуп! В кюпа е и деутат на Стефан Янев

Published

on

Богдан Милчев от Института за пътна безопасност заяви пред bTV, че има корупция в Министерството на регионалното развитие, покровителствана от президентството. Той добави, че това му е казано от уволнен служител, който е готов и да свидетелства. 

„В МРРБ има много тежка корупция с опънат чадър от президентството. Виолета Комитова, Димитър Стоянов, който бе министър на вътрешните работи, отиват със строителна фирма при президента. Аз ги назовавам публично, отиват при президента и му докладват за искане на подкуп от действащ тогава и сега заместник-министър Захари Христов. Президентът, вместо да сезира прокуратурата да извърши проверка по тези данни, които му докладват,  си замълчава и този случай се потулва. Нищо не се прави вече близо 6 месеца по този случай. Това се е случило, когато Комитова е била служебен министър, но и сега, и тогава заместник-министър е Захари Христов. Това ми го разказа служителят Тодор Стоянов“, разкри Милчев.

Той не пожела да назове за коя фирма става дума, защото срещу нея имало голям натиск. Милчев обясни и че не знае в какъв размер е поисканият подкуп.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени