Connect with us

Timeline

Радев цеди електората на БСП с нова партия! Пеканов и Крум Зарков лидери на „Ново Начало“!

Published

on

Радев се кани да обединява т.нар. ляво пространство, превръщайки БСП в лека бръчка на пейзажа, където ще има множество дребушаци. Безспорно има някакви основания, добра идея, изпълнението разбира се, което вече е започнало включително по места, е абсолютна скръб ала Стефан Янев, но в паралелен вариант, налучкване, стари групички, отломки от БСП, обещания от враговете на Нинова и пр. манджа с грозде.

Политическата класа вече не разчита дори на наивността на електората. Политическата класа започна изцяло да разчита на електоралните настроения на машините. Който и да сложиш, дори ням да е, ще мине бариерата. То и хартията имаше проблеми. Изобщо, както каза един мой приятел, разказвайки ми нещо за миналото, „и тогава получихме задача да разберем как се манипулират избори“. Това в онези времена, когато на всичко се учехме отвън, на веро, на компютри, как да посрещнем капитализЪма и пр. Така или иначе империите си останаха по-учени от нас.

След като пуснаха Радев по пързалката с Кирил и Асен, за да имат и заден ход и все пак някаква опция, са му оставили като доверено лице Пеканов, който изглежда добричък и приличен. Заедно с Крум Зарков наистина могат да оглавят нов проект, който в бъдещето ще се се слее с ПП, защото електоралното доверие към Радев майсторски трябва да бъде изцедено до капка.

Браво! Гъмжило от конструктори, съветници, отмъстители и съзидатели. Кроим, режем… Най-филмово е, когато му изплакват очите, че е „голяма работа“, „много умен“ и „велик“, но всъщност яхват една ненаситна амбиция в посоката, която им е стратегически най-удобна. Той си мисли, че върви натам, но обективно върви натук и т.н.

Дето се казва, всичко е в представата, много действителности не съществуват, ако не ги регистрира мозъкът.

От профила във фейсбук на журналистката Калина Андроова

Най-четени