Connect with us

Нюзрум

Гнусна атака от Руди Гела: Весела Лечева и разстреляният й съпруг бяха задкулисието в спорта!

Published

on

Подложен съм на лъжлива пропаганда от близки до президента Румен Радев и министъра на спорта – Весела Лечева. Това обяви бившият спортен шеф Радостин Василев, който вече е част от ПП (като бе позорно разбит като водач на листата на партията за Габрово – б.р.). Така Руди Гела плавно премества обектите си за атака – от журналистката Соня Колтуклиева, с която водиха епична онлайн битка, включително с розови елементи на сагата, към „Дондуков“ 2. 

Мнението му е, че симбиозата между Радев и ГЕРБ на Бойко Борисов вече била повече от очевадна. „Няма гражданин, който да не я види. Вижда от тол системата до енергетиката. Радев е сложил вдигнатия си юмрук някъде другаде и категорично не е срещу мафията“, коментира още той.

По думите му няма нищо общо с поведението на държавния глава от първия му мандат на „Дондуков 2“.

„Той е немалка причина за това, което се случи на изборите. Изборите са по-скоро за касиране, защото са неправилно определени мандатите“, каза още проваленият министър на спорта.

„Весела Лечева е играч на задкулисието в спорта, още от преди с мъжа си – разстреляния Манол Велев“, коментира Руди Гела пред „Евроком“. 

Най-четени