Connect with us

Нюзрум

Ужас за Киро и ДеБъ! Слави се завръща на следващите избори, води със себе си топ-лица

Published

on

Повече артисти и известни лица от екрана, начело със Слави Трифонов, ще бъдат част от предизборната кампания на „Има такъв народ“, научи „Филтър“ от членове на партията, която се провали на вота и остана под чертата за влизане в парламента.

Лидерът Слави Трифонов дълго мълчал след краха на 2 октомври и събрал съпартийците си, начело с Тошко Йорданов, едва седмица по-късно, за да говорят за бъдещето си в политиката. Йорданов и съратникът му Станислав Балабанов убеждавали останалите, че след 3 месеца пак ще има избори и тогава вече ще влязат, научи „Филтър“ от иначе трудно пробиваемата откъм публична информация организация.

Новото предаване в партийната телевизия „Седем осми“ също е част от кризисния план. То ще се води от Трифонов и ще се казва „Нещо лично“ по името на известната песен на „Ку-ку бенд“, на която той е вокалист. Очакванията са в него Слави да пропагандира политическите си тези и да разказва пикантерии от кухнята на преговорите и управлението по време на четворната коалиция.

Връщането на Трифонов на екран обаче не е единственият ход на „Има такъв народ“. Лично той убеждавал артиста от телевизията си Краси Радков да се включи активно в бъдещата кампания и дори да е кандидат за депутат по примера на успешния ход на Ицо Хазарта в „Продължаваме промяната“. Досега Радков отказваше. Участва само в нелеп предизборен клип, който дори той иронизираше.

Най-много – 7,2%, изпадналата от парламента партия събира в родния град на Трифонов Плевен – 7,02%, и във Враца, откъдето е Краси Радков – 4,36%. Точно затова се очаква Слави Трифонов да смени много от лицата на партията си в опит да се върне в Народното събрание, ако има избори в близките месеци.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени