Connect with us

Нюзрум

Кметът на Перник разтресе БСП! Вярно ли Нинова е дала управлението на партията на друг човек!?

Published

on

„Много е важно какви цели си поставяш, ако очакванията са ти ниски то вероятно резултата е добър. Сигурен съм, че целите на партията на Стефан Янев е много добър, целите са били такива, просто да влязат в парламента“, заяви кметът на Перник Станислав Владимиров.  

По повод обвиненията от страна на Корнелия Нинова, че нямат депутат от града заради вътрешната опозиция в партията, градоначалникът заяви: Да сте ме чули някога да се оправдавам за управлението на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и много бързо сменям канала. Съвета ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени региони, имахме традиционни, но това е вече в миналото.“

Владимиров, който остава член на партията обяви, че е напуснал Националния съвет, защото този партиен орган отдавна не функционира.

„Той се събира рядко и обикновено на подпис отстраняват неудобните, когато в редките случаи се събират е, за да спасява Нинова. Аз нямам място в този орган при това управление и ръководство“.

Кметът на Перник коментира и участието на БСП в управлението в четворната коалиция, като заяви, че остава една горчилка, че просто е консумирана власт. Той уточни, че периода е бил малък, но за да е честен пред избирателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е променила към по-добро.  

„ПП доста са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, но на база на изказванията им и действията им са изцяло в лявото поле. БСП много отдавна се отдалечи от това да бъдат модерна лява партия, нито има модерно, съвременно и почти нищо ляво. Ние станахме даже не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкова елементарно и клиширано, че вече не е интересно“, заяви Владимиров.

Към днешна дата той заяви, че дори лидерът на БСП не взима решенията. „Проблема в нашата партия е, че вече дори и Корнелия Нинова не взима решенията, а онзи хубавец, който го уволниха от президентството за некадърност. Той кадрува и решава всичко в БСП. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек освен да сее омраза, нищо друго не съм чул. Защото ако президентството не го бяха взели щеше да е поредния световно неизвестен човек, който се прави на политолог“, заяви Владимиров по адрес на Калоян Методиев.  

Кметът на Перник е категоричен, че ще се кандидатира за втори мандат на предстоящите местни избори, няма амбиция да оглавява БСП. 

Най-четени