Connect with us

Гербери

Бойко накара всички да умуват след тези му думи: Утре една среща може да реши всичко за правителство!

Published

on

„Няма да влезем в събранието, ако госпожа Митрофанова дойде. По темата Путин – Украйна няма да правя компромиси“. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг на партията. 

„При тези варварски удари по граждански обекти в Украйна, считам, че дори артистичната натура на Вежди Рашидов, който винаги е демонстрирал разбирателство, в този случай не е приложимо това“, каза лидерът на ГЕРБ. 

„Парламентарната група на ГЕРБ е категорична темата Путин и Украйна да бъде нежелана в първото заседание на парламента. Независимо от различните мнения, по темата за агресията на Путин в Украйна ние сме категорични, ясни и точни. Няма да правя компромис с никого.“, посочи още той.

„Положението в Запорожката централа продължава да бъде тежко, захранването се изключва. Путин и компания продължават да си играят с живота, здравето и целия поминък на държави в нашия регион.“, добави Борисов

„В условията на тази криза, вчера видяхте нови 200 млн. лв. заеми на близо 5% лихва, не знам как им издържа сърцето да си говорят пак за избори. Може с една среща утре да бъде решено.“, казва лидерът на ГЕРБ.

По темата за руската посланичка Елеонора Митрофанова бившият премиер коментира: „Няма да влезем в събранието, ако госпожа Митрофанова дойде. Надявам се да направи този жест да не проваля първото събрание. Понеже това явно не е било ясно за някои, сега да го чуят и от мен“, обясни Борисов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени