Connect with us

Гербери

Заместникът на Бойко с разкритие за изнудване от Кирил Петков и Асен Василев! Посегнали на посланик

Published

on

Ние не желаем г-жа Митрофанова да присъства на церемонията по откриването на НС. Първи осъдихме войната в Украйна. Ще подкрепим предоставяне на военна помощ, ние първи внесохме такова предложение. Не сме предлагали коалиции никому. Това каза Даниел Митoв от ГЕРБ пред Nova News.

По думите му ПП са „изнудили“ украинското посолство да изпрати писмо, че не иска оръжие. „Няма никакъв смисъл да обръщаме внимание на наратива на Русия. 99% от говоренето на институциите им е фалш и пропаганда. Трябва да бъдат намесвани натовски държави, за да обслужват вътрешнополитическата си теза, че воюват срещу Запада“, посочи той. 

Според него ПП живеят в свят на размахване на юмруци и заплахи и не успяват да преминат в състояние на политическо действие. „Те сами си създадоха фантазии. Не се държат като политици, а като крещящи площадни вождове. Единствената им цел е да рушат и да не могат да се ориентират да работят като национално отговорни политици. Не можем да си позволим да ходим от избори на избори. След като никоя партия няма възможност за самостоятелен мандат, подходът е партиите да разговарят на базата на приоритети“, смята Митов.

И допълва, че възобновяване на политическия разговор ще доведе до добър резултат. 

„Политиците да сменят хора в съдебната система е нарушение на принципа за разделение на властите. ПП искат да злоупотребят с прокуратурата и съда. Оптимист съм, че контактната група ще постигне успех“, отбеляза Митов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени