Connect with us

Нюзрум

Помните ли този, дето фалира банките при Жан Виденов? Не е в затвора, говорител на Путин е

Published

on

„На територията на Украйна се извършва геополитическа операция“, заяви пред Нова телевизия депутатът от БСП Румен Гечев. По думите му страната ни трябва да направи всичко възможно, за да изчисти името си след обвиненията от руска страна, че България има участие във взривяването на Кримския мост.

Запитан каква е позицията на БСП за проведените референдуми в Украйна за анексиране на територия от руска страна, Гечев се позова на международното право.

Социалистът припомни, че Косово също е бил анексиран по този начин и намекна за двоен аршин. Гечев обяви, че въпросът за анексиране и референдумите по никакъв начин не са обсъждани от ръководството на партията. Гечев заяви, че той не може да изразява собствено мнение по тази тема докато няма официална позиция от страна на БСП и запита дали останалите партии имат такава. Водещите поправиха Гечев, че всяка една партия е изразила мнение, дали от страна на техни депутати или лидери на партии, като единствено БСП заявиха, че ще имат позиция едва след изборите. Дори и след тях обаче социалистът заяви, че темата не е обсъждана, защото имало по-важни неща, като кризите в България. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени