Connect with us

Нюзрум

Пояави се грозен SMS за ареста на Бойко Борисов! Това ще вкара Киро Петков в затвора един ден!

Published

on

Слави Трифонов се появи за пръв път от много време в собствената си телевизия 7/8 в новото предаване „Нещо лично“. Слави отговаря на въпросите на Тошко Йорданов, който е зад кадър.  Йорданов попита Трифонов да разкаже за ареста на Бойко Борисов и какво се е случило в онази нощ:

„По това време аз бях на ресторант, в който ходя да вечерям, тъй като ми е самотно да си готвя вкъщи сам. Дразни ме да мия чиниите“, разказва Слави с усмивка.  Иначе с най-голямо удоволствие. И бях в този ресторант, в който обикновено вечерям. Сам, тъй като там е скатано, за мен удобно, няма много хора. В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция, което много ме изненада. Моите сътрудници, с които общувам и вечерям ги попитах за какво става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее бившият министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. А аз не съм с телефона си, уточнява Трифонов.

Тогава видях, че съм получил съобщение от Кирил Петков на телефона си. Ще го цитирам по памет, беше нещо от сорта: „Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова”. Това беше, в кратко съобщение. Това беше и аз като един нормален зрител гледах всичко друго като хората по телевизията“, допълни водещият, разкривайки, че Петков лично е арестувал Бойко Борисов, привишивайки до такава грозна степен своите правомощия, че на мига трябва да бъде арестуван за самооуправство!

Най-четени