Connect with us

Спор(Т)но

Десподов: Вкарвам довечера на ЦСКА и няма да се радвам! От „Армията“: 4,5 години стигат!

Published

on

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов няма да се радва, ако вкара гол във вратата на ЦСКА довечера. Това признали пред БЛИЦ близки до футболиста.

„За разлика от някои фенове той не е негативно настроен. Напротив“, коментираха приближени до двукратния футболист №1 на България.

Любопитното е, че до момента Десподов няма гол във вратата на ЦСКА. Общо е изиграл 10 мача срещу „червените“ – 3 с екипа на ловчанлии и 7 с този на разградчани. Най-силното му представяне срещу тима от Борисовата градина бе финалът за Суперкупата през лятото на 2021 година, когато се отчете с 4 асистенции за успеха с 4:0.

За сравнение Кирил има 7 попадения във вратата на Левски. Друг любопитен факт, че Десподов има гол в Разград в дербито с Лудогорец  ЦСКА, отбелязан с червения екип. Това се случи през пролетта на 2018 година. Тогава „армейците“ загубиха с 2:3.

И сега един сензационен факт – въпросният мач е последният, в който „червените“ са поразявали мрежата на Лудогорец на разградска земя.

Вторият шокиращ факт е, че ЦСКА все още чака първата си дузпа в мач срещу Лудогорец в Разград. Днес предстои е среща №20 на „червените“ като гости на шампиона на България, но нито веднъж досега те не са получавали удари от бялата точка.
Двубоят тази вечер започва в 19 часа на „Хювефарма Арена“. 

Най-четени