Connect with us

Timeline

Писател зове премиера Кирил Петков: Веднага напуснете вредната си съпруга!

Published

on

„След като ПП днес поиска оставката на Главния прокурор Иван Гешев призовавам Премиерът на Република България Кирил Петков да подаде оставка от семейството си и да напусне жена си Линда. Причините са толкова, колкото са и при поисканата оставка на Иван Гешев“, пише известният писател в личния си „Фейсбук“ профил. 

Ето какво още обелязва той:

Първо, г-н Петков, Вие, зает с политически и държавни дела със сигурност не изпълнявате в пълен обем съпружеските си задължения. Вероятно работата и натрупаната злоба от несправяне с работата са отнели доста от Вашите емоционални резерви, което води вероятно и до еректилна дисфункция.

При това Вие сте български гражданин и като такъв не задоволявате нуждите на гражданка от приятелска на България страна, което води до нарушена хармония в братските взаимоотношения на България и Канада. Вашите деца със сигурност са с двойно гражданство, което води до податливост към внушения и изнудване на Премиера на България, т.е., Вас.

Защото в случай, че те поискат играчка, произведена в друга страна, Вие трябва да засилите външнотърговските отношения с тази страна и да внесете определен брой играчки и за приятелското обкръжение на децата Ви, за да не се чувстват ощетени…

Като съпруг на канадката Линда Вие трябва да нарушавате непрекъснато граматическите правила на българския език в публичните си изяви в България, защото тя определено променя акцента и произношението Ви, поради необходимостта да общувате с нея на неофициални по Конституция езици в Република България.

Въпреки че по Българска Конституция в България официален език е Българският, който Вие сте позабравили, меко казано. Господин Петков, моля да подаде незабавна оставка от брачния Ви съюз с Линда Петкова и поради факта, че името Линда не хармонизира с придобитото фамилно име Петкова, което ще представлява пречка при Вашите официални срещи, на които г-жа Линда трябва да присъства в качеството си на българска премиерша…

Ето защо най-настоятелно Ви моля да подадете оставка от брачния съюз с канадската гражданка Линда и произтеклите от този съюз три последствия.

P.S. Това мое искане или настояване е толкова абсурдно, колкото и исканата от ПП оставка на Главния прокурор на Република България, който по Конституция не е назначен от политическа партия така, както и Вашата съпруга не е назначена на тази гражданска длъжност от все още изпълняващата длъжността Председател на БСП Корнелия Нинова, с която, ако не се целувате, то поне си плюете в устата (последното е идиом, който показва близост и единомислие, въпреки че в някои случаи целувката е и начин да си плюете в устата)

С отвращение: Христо Стоянов – Българин

Най-четени